STUDIEJOB INVENTORTEGNER

Jobs


Er du i gang med en videregående uddannelse og er på udkig efter et studiejob, hvor din strukturerede tilgang til opgaver og detaljesans bringes i spil. Har du interesse for robotter og 2D tegning, så er det dig vi mangler til et spændende studiejob!

Firmaet

ROEQ er en af de førende producenter af mobilt robotudstyr til MiR AMR-teknologi. Virksomheden sigter mod at udvikle en omfattende portefølje til at levere standardiserede, sikre, brugervenlige og pålidelige produkter/løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at løse deres produktionsudfordringer.
Virksomheden blev grundlagt i 2017. Produkterne er designet og udviklet med sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet i tankerne.

Siden grundlæggelsen har ROEQ oplevet en enorm vækst. Virksomheden har hovedkontor i Vissenbjerg, Danmark. Til dato betjener vi mere end 80 distributører i næsten 40 lande.

Stillingen

I et studiejob hos ROEQ, bliver du en del af en travl hverdag fyldt med spændende udfordringer, alsidige opgaver og højt humør. Du vil i samarbejde med vores udviklere være med i processen om de færdige produkter. Derfor forventer vi også at du tager ansvar, er detalje orienteret og er nysgerrig.

Arbejdsopgaver: Dine opgaver er primært at udarbejde 2D tegninger i Inventor, og forbedre eksisterende tegningsgrundlag.
Arbejdstid: Stillingen er på 5-10 timer om ugen. Vi forventer at du kan være på vores kontor minimum 1 gang om ugen i tidsrummet 8-16.
Kandidat profil: Det er krav at du har god erfaring med Inventor, og kan arbejde selvstændigt i programmet. En vigtig kompetence for dette job er, at du er detalje orienteret og grundig i dit arbejde, så du leverer et færdigt og gennemarbejdet resultat til produktion.

Opstart: Hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende
Placering: Vissenbjerg

Send din ansøgning til [email protected]
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte HR & Office Coordinator, Joy Eilsø Hansen på +45 61 42 07 65

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Newsletter

Subscribe to our newsletter and be sure you’re in on all the latest news and invitations!