Software Developer

Jobs

software developer

Vil du være en del af en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed med international succes og mulighed for at påvirke virksomheden og dit eget karriereforløb? Kan du se dig selv bidrage til ROEQ’s ambitiøse vækststrategi med henblik på at være den globale markedsleder for mobilt robotudstyr? Så er det måske dig, vi mangler?

Dine ansvarsområder

I rollen som Software Developer får du mulighed for at forme og videreudvikle ROEQ’s mobile robotudstyr til bl.a. MiR AMR-teknologien. Din dagligdag vil primært være centreret omkring Embedded Software-programmering, og der vil være et element af højniveausprogrammering. Dette vil være i forbindelse med udvikling af nye produkter og features.

Derudover bidrager du til optimering, udbygning samt service på leverede softwareprodukter. Du får også en vigtigt rolle i løbende test af bl.a. nye softwarereleases. Du kan se frem til mange spændende tiltag i ROEQ’s fremtidige digitale roadmap. Det indebærer bl.a. større integrationer med forretningskritiske systemer.

Du vil referere til ROEQ’s adm. direktør.

ROEQ tilbyder

• En spændende og attraktiv karriere hos en af verdens førende producenter af mobilt robotudstyr
• Vidensdeling på højt niveau i selskab med 18 utroligt passionerede kolleger
• En kultur, der i høj grad er præget af en entreprenørånd, innovation, dedikation og stræben efter løbende forbedringer
• Et uformelt og åbent arbejdsmiljø, hvor dine idéer og inputs bliver værdsat
• Attraktive udviklingsmuligheder både personligt og fagligt
• Fleksible arbejdstider og stort fokus på en god balance mellem arbejds- og privatliv
• Deltagelse i årlige fælles sociale arrangementer
• Mulighed for pension, sundhedsforsikring og fri telefon

Personlige kvalifikationer

Vi ser gerne, at du besidder egenskaber såsom analytisk, struktureret og problemløsende. Du skal af natur være selvstændig, proaktiv og omstillingsparat, da du indgår i en ung, dynamisk og hurtigvoksende virksomhed. Desuden er det vigtigt, at du er en udpræget teamplayer og har lyst til at bidrage med din viden og erfaring til ROEQ’s fremtidige vækstrejse. Du er nysgerrig af natur og motiveret for at lære nyt inden for mobilt robotudstyr samt nye softwareteknologier. Du er også flydende i både tale og skrift på engelsk.

Faglige kvalifikationer

Fordi vores produkter ligner hinanden, er det vigtigt at vores koder nemt kan omstilles mellem produkterne. Derfor er det et krav at du har erfaring med struktureret udvikling af fleksibel og vedligeholdelsesvenlig software, og kendskab til Disignpatterns, code-smells, SOLID principper etc.

Derudover ser vi gerne at du har erfaring med:
• Erfaring med embedded softwareudvikling
• Kompetencer inden for C++, Phyton eller C#
• Erfaring med vedligeholdelse og forbedring af legacy code
• Erfaring med TDD og softwaretest

ROEQ ApS

ROEQ er en af verdens førende producenter af mobilt robotudstyr til MiR AMR-teknologi. Virksomheden sigter mod at udvikle en omfattende portefølje til at levere standardiserede, sikre, brugervenlige og pålidelige produkter/løsninger, der kan håndtere flere opgaver for at hjælpe virksomheder med at løse deres produktionsudfordringer. Produkterne er designet og udviklet med sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet i tankerne, hvilket har bidraget til deres opnåelse af patenter.

ROEQ blev grundlagt i 2017, og siden grundlæggelsen har de oplevet en enorm vækst. Virksomheden har hovedkontor i Vissenbjerg, Danmark. På nuværende tidspunkt betjener de mere end 80 distributører i næsten 40 lande.
Hos ROEQ mener de, at deres arbejde ikke er begrænset til kun produkter/løsninger til kunderne, men også med at udvikle deres medarbejdere.

Ansøgning

Hvis du ønsker at få muligheden for at arbejde med nogle af de mest talentfulde mennesker i robotindustrien, så søg stillingen ved at trykke på ”ansøg nu”. Randstad A/S varetager rekrutteringsprocessen på vegne af ROEQ ApS. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Mathias Trankjær for yderligere information.
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 22 32 31 38

ROEQ HR and Office Coordinator, Joy Eilsø Hansen +45 61 42 07 65

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Newsletter

Subscribe to our newsletter and be sure you’re in on all the latest news and invitations!