Technical Compliance Specialist

Jobs

Kunne du tænke dig at være en del af en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed med international succes, og mulighed for at være en del af rejsen fra starten? Kan du se dig selv i et passioneret team, hvor du kan gøre en forskel, og nye ideer er velkomne? Hvis du har interessen i at opbygge vores compliance- og sikkerhedssystemer, så er det måske dig, vi mangler? Erfaring er ikke et krav, interessen i området er det vigtigste for os! 

Virksomheden 

ROEQ er en af ​​verdens førende producenter af mobilt robotudstyr til MiR AMR-teknologi. Virksomheden sigter mod at udvikle en omfattende portefølje til at levere standardiserede, sikre, brugervenlige og pålidelige produkter/løsninger, der kan håndtere flere opgaver for at hjælpe virksomheder med at løse deres produktionsudfordringer.

Produkterne er designet og udviklet med sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet i tankerne, hvilket har bidraget til vores opnåelse af patenter.

ROEQ blev grundlagt i 2017 og siden grundlæggelsen har vi oplevet en enorm vækst. Virksomheden har hovedkontor i Vissenbjerg, Danmark. Hidtil betjener vi mere end 100 distributører i næsten 40 lande. Hos ROEQ mener vi, at vores arbejde ikke er begrænset til kun produkter/løsninger til vores kunder, men også med at udvikle vores medarbejdere. Innovativ tænkning, dedikation og stræben efter løbende forbedringer definerer, hvordan vi arbejder.

Jobbeskrivelse 

Du vil opbygge en nyoprettet stilling med stor teknisk indsigt, mens du gør brug af dine stærke kommunikationsevner. Erfaring er ikke et must, nysgerrighed og interesse er langt vigtigere i denne stilling.

Fra den første idé til den endelige certificering, vil du blive involveret i alle aspekter af produktsikkerhed og compliance for alle ROEQ-produkter. Du vil administrere de tekniske dossierer for alle produkter og vedligeholde compliance relateret dokumentation. Du vil bruge din viden til at hjælpe med at skabe de rigtige sikkerhedsløsninger og levere den rigtige dokumentation for vores produkter.

Du bliver en del af vores dedikerede team af udviklingsingeniører og rapporterer til vores R&D Manager.

Opgaver og ansvarsområder 

I hele vores produktportefølje vil du:

 • Deltage i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter for nye og eksisterende produkter
 • Udføre og vedligeholde fareanalyse og risikovurderinger
 • Bestemme behovet for sikkerhedsforanstaltninger og deres krævede ydeevne
 • Deltage i at designe, implementere og teste sikkerhedssystemer
 • Validerer produktets compliance
 • Udarbejde compliance relateret dokumentation

Kvalifikationer 

 • Du har muligvis en teknisk baggrund
 • Du har en stor interesse for produktcompliance og certificering
 • Du kender eventuelt til de mest almindelige sikkerhedsstandarder, f.eks. ISO 12100, ISO 13849-1/2, osv.
 • Du har indsigt i produktcertificeringsprocessen og den nødvendige dokumentation
 • Du er flydende i engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • Du er kreativ og løsningsorienteret
 • Du har flair for at skrive omfattende og detaljeret dokumentation
 • Dit arbejde er struktureret, omhyggeligt og detaljeorienteret

Din interesse i ovenstående er langt vigtigere end din erfaring, så send os endelig din ansøgning, hvis du synes det lyder interessant.

Du er 

En selvstarter, der arbejder struktureret og uafhængigt. Du er detaljeorienteret, fokuseret og finder essensen i de til tider komplicerede processer uden at miste overblikket. En teknisk interesse og forståelse er påkrævet. Sidst men ikke mindst ser du udfordringer som en mulighed og viser ejerskab og ansvar for tildelte opgaver og sikrer, at opgaver udføres til tiden og på et højt niveau.

Forventet startdato: Hurtigst muligt

Se mere på: www.roeq.dk

Vi tilbyder 

Et spændende job med store faglige udfordringer, og muligheden for at påvirke virksomheden og din egen progression. Vi lægger vægt på et uformelt og åbent arbejdsmiljø, hvor du får masser af muligheder for, at dele dine ideer og bidrage til at gøre en forskel.

Vi forventer en engageret indsats i jobbet, men tilbyder fleksible arbejdstider og lægger vægt på, at der skal være balance mellem arbejds- og privatliv.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV til [email protected]

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR and Office Coordinator, Joy Eilsø Hansen +45 61 42 07 65

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ニュースレター

Subscribe to our newsletter and be sure you get the latest news and invitations!