Om os

Vi går lige tilbage til begyndelsen

Grundlæggelsen

ROEQ (udtales RO-ik) – en forkortelse for Robotic Equipment – er resultatet af, at to ingeniører med mange års erfaring inden for rådgivning om forskning og udvikling til medicinalindustrien fattede interesse for robotteknologi. Med flair for at udvikle solide og driftssikre kvalitetsprodukter, der opfylder høje standarder for sikkerhed og overensstemmelse, blev medstiftere Michael E. Hansen og Benni S. Lund del af den voksende verden, der består af mobilt robotudstyr. De så, at der var et behov på markedet og startede ROEQ i marts 2017, hvor de udviklede robotudstyr til MiR’s autonome mobile robotter, og det varede ikke længe, før de havde udviklet mange produkter – vogne, løfteudstyr og transportører – til MiR100 og MiR200.

Efterhånden blev flere produkter føjet til ROEQ’s portefølje, og flere udfordringer blev løst ved hjælp af MiR-platforme.

I 2018 kom en tredje ingeniør, Carsten Sørensen, til for at hjælpe ROEQ med yderligere at styrke udviklingsafdelingen, efterhånden som virksomheden begyndte en periode med hastig vækst. Carsten havde arbejdet med Michael og Benni i deres rådgivningsfirma i over 15 år, så han var vant til en tankegang, der fokuserede på kvalitet, driftssikkerhed og sikkerhed.

Alle tre ved, at driftssikre produkter er afgørende for industrivirksomheder. “Vi vil ikke have, at vores produkter bliver et emne på morgenmødet på produktionsstederne, fordi de ikke fungerer ordentligt,” siger Michael. Derfor er kvalitet og driftssikker ydelse rygraden i vores tekniske proces hos ROEQ. Et andet kendetegn, som grundlæggerne har taget med fra medicinalindudstrien, er bevidstheden om sikkerhed, som er afgørende – især ved anvendelse af udstyr i store multinationale virksomheder.

ROEQ er i hastig udvikling og er ved at opbygge et stærkt, globalt partnernetværk. Vores forretningsmodel er bygget på samarbejde med partnere og systemintegratorer for at opnå bedre produkter og løsninger og tilstræber at løse kundernes forretningsmæssige udfordringer med den nyeste teknologi. ROEQ er på en spændende vækstbane men vil altid have et solidt grundlag i sikkert, driftssikkert og velkonstrueret mobilt robotudstyr for AMR’er, der bygger på grundlæggernes mangeårige udvikling af tekniske produkter til medicinalindustrien.

Sikker - nem - driftssikker

Vision

Vores ambition er at blive den førende globale producent af velkonstrueret, brugervenligt og mobilt robotudstyr, som kan omdanne din autonome mobile robot til en kraftig og fleksibel arbejder, der kan udføre flere opgaver på én gang.

Mission

Hos ROEQ mener vi, at robotter og mennesker kan arbejde sikkert sammen, og vi udvikler produkter, der gør netop dét muligt. Vi laver mobilt standardudstyr til autonome mobile robotter, der er driftssikre og nemme at programmere, og som dækker langt størstedelen af behovene på AMR-markedet.

Benni S. Lund

Partner & COO

Michael Ejstrup Hansen

Michael Ejstrup Hansen

Managing Director

Carsten Sørensen

Carsten Sørensen

Partner